کسب درآمد از حسابداری - درآمد برتر

کسب درآمد از حسابداری
  • شناسه : 120
  • فرمت اصلی : pdf
  • تعداد صفحات : 5
  • حجم فایل : 0.25 مگابایت
  • ادرس فروشگاه : ندارد
  • منبع : ...

کسب درآمد از حسابداری

یکی از دلایل عمده تحصیل افراد زیاد در این رشته، بازار کار خوب آن است. بسیاری از رشته های تحصیلی به گونه ای هستند که تعداد زیادی از فارغ التحصیلان آن ها، شغل مناسبی ندارند. رشته حسابداری برخلاف رشته های دیگر با وجود اینکه در انواع مکان های آموزشی همچون دانشگاه های دولتی، آزاد، پیام نور، غیرانتفاعی و حتی آموزشگاه های خصوصی تدریس می شود؛ اما هیچ زمان مشاغل مربوط به آن اشباع نمی شود.

زیرا مشاغل حسابداری یکی از بخش های ضروری شرکت ها و موسسات مختلف است. چنان که با افزایش شرکت ها، نیاز به افراد تحصیل کرده در این رشته نیز بیشتر می شود. بنابراین هر اندازه که افراد در این رشته تحصیل کنند؛ همچنان بیکار نخواهند ماند. فارغ‌التحصیلان رشته حسابداری پس از تمام  شدن تحصیل می‌توانند در طبقات مختلف و شاخه‌های متفاوت انجام امور مالی  را بر عهده بگیرند و در مؤسسات و واحدهای تجاری، اعم از دولتی یا خصوصی به عنوان حسابدار مشغول به کار شوند.

هر کسب وکاری برای کنترل هزینه ها و محاسبه میزان سود حاصل از فعالیت های خود به یک حسابدار نیاز دارد. به عنوان شاهد این ادعا می توان تعریف معروف حسابداری که آن را زبان تجارت معرفی کرده اند را گواه گرفت. پس اگر شغل حسابداری را به عنوان شغل خود انتخاب کرده اید و یا به آن علاقه دارید، مطمئن باشید که درصورت کسب دانش مورد نیاز حسابداری، آینده کاری خوبی پیش رو خواهید داشت.

در ادامه این مطلب از سایت درآمد برتر با روش های کسب درآمد از حسابداری آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.

 

 

درآمد رشته حسابداری

در هر شغل و رشته تحصیلی میزان درآمدی که یک فرد دارد به عوامل مختلفی از جمله رشته و مقطع تحصیلی، سابقه کاری، مهارت فرد، نوع سازمان یا شرکت، و موقعیت جغرافیایی و … دارد.

در رشته حسابداری هم به همین صورت است و عوامل مختلفی در میزان درآمد فرد تأثیر می‌گذارد. اما طبق اطلاعات و آمار به دست آمده از وب ‌سایت ایران سلری، فارغ‌التحصیلان رشته حسابداری در ایران به طور معمول حقوق مشخصی دارند. به طور کلی میانگین حقوق آن‌ها هر ماه حدود 4,900,000 تومان است.

در واقع می‌توان گفت میزان حقوق یک حسابدار از 2,000,000 تومان تا 10,000,000 تومان متغیر است. اما باید به این نکته توجه داشت که حسابدارانی هم هستند که بسیار بیشتر از این مبالغ در ماه درآمد دارند.

 

 

کسب درآمد از حسابداری

همانطور که تا حالا متوجه شده اید، رشته حسابداری از شغل های پر مخاطب و با بازار کار همیشگی و قابل قبول است. و از شیوه های مختلف می توان کسب درآمد داشت. در ادامه این بخش به راه های کسب درآمد از حسابداری خواهیم پرداخت.

 

کسب درآمد از آموزش حسابداری

رشته حسابداری تنها در دانشگاه آموزش داده نمی شود بلکه در بعضی از موسسات هم می توان به یادگیری حسابداری پرداخت. علاقه مندان زیادی وجود دارند که هدفشان یادگیری حسابداری تحت آموزش افراد با تجربه ی این رشته می شود.

منظور از افراد با تجربه هم صرفا افرادی است که در این حوزه فعالیت داشته اند و در بازار مشغول به کار بوده اند.

بنابراین کسب درآمد از آموزش حسابداری یکی از این راه ها می باشد.

 

کسب درآمد از آموزش نرم افزارهای حسابداری

همان طور که می دانید یکی از مهارت هایی که حسابداران در کار حسابداری باید داشته باشند، کار کردن با نرم افزارهای مختلف و متنوع حسابداری می باشد و اساسا یکی از نکاتی که شرکت ها برای استخدام حسابدار مد نظر دارند، تسلط داشتن به حداقل یک مورد از این نرم افزارها می باشد.

از آن جایی که بسیاری از حسابداران مطالب را بصورت تئوری یاد میگیرند و در محل فراگیری مطالب به آموزش نرم افزارهای مرتبط با حسابداری پرداخته نمی شود، لذا یکی از راه هایی که می توان از حسابداری به درآمد رسید آموزش نرم افزارهای حسابداری می باشد. شما می توانید با مطالعه کسب درآمد از آموزش نرم افزارهای حسابداری به نکاتی که باعث می شود شما از این راه به کسب درآمد برسید آشنا شوید.

 

استخدام شدن در شرکت های خصوصی

امروزه هر کسب و کار بزرگ و کوچکی به امر حسابداری و کارمند حسابدار نیاز دارند و هر روزه آگهی های مختلفی برای شغل حسابداری منتشر می شود. اگر توانایی ها و مهارت های خود را در مفاهیم حسابداری، کار با نرم افزارهای حسابداری افزایش دهید و همچنین دقت را سرلوحه کارتان قرار دهید بدون شک می توانید بلافاصله وارد بازار کار شوید و به کسب درآمد بپردازید.

سایت های مختلف کاریابی هستند که روزانه شما را از کارهای مرتبط با حسابداری آگاه می کنند. مثلا سایت جابینجا هر روزه جدیدترین اگهی های مرتبط به شغل شما را به ایمیلتان ارسال می کند و شما می توانید با بررسی بیشتر به گزینه ها بپردازید و در نهایت یک کدام را انتخاب کنید.

 

تحلیلگر اعتبار

تحلیلگران اعتبار مسئول جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها از سوابق مالی یک فرد برای ارزیابی اعتبار آنها هستند. آنها اغلب در بانک ها یا شرکت های بیمه کار می کنند تا شرایط متقاضی را برای وام تعیین کنند.

 

مامور رسیدگی (حسابرس)

حسابرس پرونده های مالی یک کسب و کار یا فرد را بررسی می کند تا اطمینان حاصل کند که محاسبات صحیح است و کلیه امور مالی حساب می شود. حسابرسان فراخوانده می شوند که هم مدیریت مالی را بطور تصادفی ارزیابی کنند و هم در موارد خاص که مشکوک به جرایم مالی هستند ، حسابرسی کنند.

 

 

در شغل حسابداری کدام بخش پولسازتر است؟

تا حالا به این موضوع فکرکرده اید در کدام بخش از شغل حسابداری می توانید درآمد بیشتری کسب کنید؟ اغلب حسابداران اینطور برداشت می کنند که اگر پروژه بیشتری جذب کنند درآمد آنها بیشتر می شود و یا اگر یک حسابرس شوند و یا دارنده یک شرکت حسابداری. همه اینها بسیار عالیست ولی اگر با دیگر بخش های پولساز رشته حسابداری بیشتر آشنا شوید متوجه خواهید شد که منابع درآمدی دیگری نیز به جز این موارد وجود دارد!

 

بهینه سازی سیستم های حسابداری

از پروژه های خیلی سنگین بشمار می رود و طرف متقاضی شما شرکت هلدینگ ، نمایندگی های شرکت های خارجی و شرکتهای بزرگ نفتی هستند . اجرای پروژه شامل تحلیل سیستم ، فاینانس ، اتوماسیون اجرایی آنها طبق ایزو ، پیاده سازی شبکه تحت نتورک و در نهایت سیستم حسابداری پیشرفته به همراه سرور است.

شخصی (حقیقی یا حقوقی) که به عنوان تحلیل گر مالی با این شرکتها روبرو می شود باید به تمامی آیتم های ذکر شده تسلط داشته باشد و بتواند با لینک شدن با همکاری یک شرکت برنامه نویسی حرفه ای ، نرم افزار اختصاصی حسابداری و اتوماسیون داخلی کاربردی و خیلی خوبی را پیاده سازی نماید. در حقیقت سیستم های حسابداری یک شبکه مالی متصل است که از طریق یک مرکز کنترل و پشتیبانی می شود.

 

حسابداری آنلاین و تحت وب

نوعی اجرای پروژه در محیط مجازی و بصورت شبکه اینترنتی است. متقاضیان اصلی این نوع قراردادها اشخاصی هستند که دارای چندین شعبه فعالیت تجاری در یک شهر ، استان ، داخل و یا خارج از کشور هستند. مدیر پروژه از طریق ریموت و یا وب کلیه اسناد، خریدها و فروش های ثبت شده در شعبه را در دفتر مرکزی کنترل کرده و گزارشات و صورته ای مالی تلفیقی را تنظیم و ارائه خواهد کرد.

 

مدیریت مالیاتی

مدیران اختصاصی مالیاتی هستند که بصورت دائمی در شرکت های بزرگ حضور دارند و با پیگیری لحظه به لحظه کلیه فعالیتهای مالیاتی شرکت، کنترل اجرای قوانین را عهده دار هستند و بصورت تمام وقت در حال مشاوره دادن و بررسی موضوعات مالیاتی خواهند بود. دستمزد این پروژه ها به لحاظ ایفای نقش خیلی مهم و مسئولیت بسیار بالا، زیادتر از حد معمول بود و معمولاً از 4 یا 5 میلیون در ماه آغاز می شود.

 

مشاور مالیاتی خصوصی

بطور خیلی خلاصه وکلای مالیاتی اشخاص و شرکتها هستند که با انعقاد قرارداد در یک سال مالی، کلیه فرآیند مالیاتی را عهده دار خواهند شد. از مهمترین وظایف مشاوران آزاد، شرکت در کمیسیون های حل اختلاف، پیگیری های برگ تشخیص مالیاتی، بخشش جرائم، استرداد مالیات و ارائه راهکارهای کاهش مالیات است. دلیل انتخاب واژه آزاد، پذیرش چندین پروژه در یک بازه زمانی توسط مشاوران است.

 

 

نتیجه گیری

در این مطلب سعی شد تا به راه های کسب درآمد از حسابداری پرداخته شود. حسابداری از آن دسته کارهایی است که از راه های مختلف می توان به درآمد رسید که در این مطلب به بخشی از این راه ها پرداخته شد. برای موفق بودن در کار حسابداری باید چند چیز را همیشه مد نظر قرار داد، مطالعه همیشگی، به روز بودن، دقت.

امیدواریم که این مطلب از سایت درآمد برتر برای شما مفید بوده باشد.

 

کسب درآمد از حسابداری

شناسه مطلب : 120

فرمت اصلی فایل : pdf

حجم فایل : 0.25 مگابایت