6 راهکار کسب درآمد از نرم افزارهای مهندسی برق - درآمد برتر

6 راهکار کسب درآمد از نرم افزارهای مهندسی برق
  • شناسه : 125
  • فرمت اصلی : pdf
  • تعداد صفحات : 4
  • حجم فایل : 0.21 مگابایت
  • ادرس فروشگاه : ندارد
  • منبع : ...

6 راهکار کسب درآمد از نرم افزارهای مهندسی برق

آنچه امروزه می‌ بینیم، دنیایی پیشرفته با دستگاه‌ها و روندهای پیچیده‌ ای است که هر روز پیشرفته‌ تر نیز می‌ شوند. یکی از ارکان و موتورهای محرک این پیشرفت مهندسان هستند که در زمینه‌ های مختلف صنعت و دانشگاه مشغول کارند. در این میان، مهندسان برق در حوزه‌ ها و گرایش‌ هایی از جمله قدرت، الکترونیک، کنترل، مخابرات و پردازش سیگنال از پیشروان ایجاد تغییرات در صنعت هستند.

همان‌طور که می‌ دانیم، مهندسی چیزی جز طراحی و محاسبات نیست. پر واضح است که طراحی‌ ها و محاسبات امروزه چنان پیچیده و گاهی بزرگ هستند که استفاده از نرم افزارهای مهندسی برق برای مهندسان این رشته اجتناب‌ناپذیر است. به عبارت بهتر، امروزه اگر یک مهندس برق با نرم افزارهای مهندسی برق در زمینه تخصص خود، چه دانشگاهی و چه صنعتی، آشنایی نداشته باشد، عملاً توان ورود او به بازار کار دشوار و حتی ناممکن خواهد بود. بنابراین، آشنایی با نرم افزارهای مهندسی برق در زمینه‌ های تخصصی یک الزام برای دانشجویان و فارغ‌ التحصیلان این رشته است.

اگر شما دانشجو و یا حتی فارغ التحصیل رشته مهندسی برق هستید و به نرم افزارهای تخصصی این حوزه تسلط دارید می توانید به روش های مختلف به کسب درآمد برسید که در ادامه این مطلب از سایت درآمد برتر با برخی از آن ها آشنا خواهید شد.

 

 

کسب درآمد از نرم افزارهای مهندسی برق

نرم افزارهای مهندسی برق از مهمترین ابزار هایی است که یک مهندس برق در هر گرایشی به آن نیاز خواهد داشت، قبل از هر چیزی باید در نظر بگیریم که مهندسی برق، یکی از مهندسی های بسیار گسترده است و همین گستردگی باعث شده که این رشته گرایش های مختلفی را در خود داشته باشد . البته ناگفته نماند که هر گرایش دارای گستردگی ها و ریزه کاری های بسیار زیادی میباشد.

با توجه به همه این توضیحات و گستردگی و اهمیت رشته برق، می توان به این نتیجه رسید که نرم افزارهای مهندسی برق می تواند یکی از گزینه های مناسب به منظور کسب درآمد برای علاقه مندان به این حرفه باشد. در ادامه به معرفی چند روش می پردازیم.

 

کسب درآمد از آموزش نرم افزارهای مهندسی برق

مهندسی برق از 4 گرایش تشکیل شده که برای هر کدام از آن ها نرم افزارهای مختلف و با کاربردهای متفاوت ساخته شده است. افرادی که به مهندسی برق علاقه مند هستند باید این نرم افزارها را یاد بگیرند، بنابراین این یک فرصت مناسب است تا افرادی که به این نرم افزارها مسلط هستند به کسب درآمد از آموزش این نرم افزارها در گرایش های مختلف بپردازند.

این روش می تواند پر سود و با زحمت کمتر باشد. اگر قصد دارید تا از طریق آموزش به کسب درآمد بپردازید پیشنهاد می کنم تا مطلب کسب درآمد از آموزش نرم افزارهای مهندسی برق را مطالعه کنید. قطعا دیدگاه مناسبی برای کسب درآمد از آموزش به شما خواهد داد.

 

استخدام شدن در نیروگاه ها

استخدام شدن در نیروگاه ها برای مهندسان با گرایش قدرت یکی دیگر از گزینه ها برای کسب درآمد می تواند باشد. در نیروگاه ها افراد با تخصص های متفاوتی وجود دارد، یکی از تخصص هایی که در نیروگاه ها استفاده می شود افرادی هستند که می توانند به شبیه سازی عملکرد نیروگاه قبل از عملکرد واقعی آن بپردازند.

بنابراین افرادی که به نرم افزارهای مرتبط با گرایش قدرت مانند PowerWorld Simulator و DIgSILENT تسلط دارند می توانند در نیروگاه ها و یا سازمان های ذیربط استخدام شوند.

 

استخدام شدن در کارخانه ها

کارخانه ها یکی از بهترین محل ها برای یک مهندس کنترل می باشد. تمامی کارخانه ها با هر محصولی که تولید می کنند احتیاج به مهندس کنترل دارند. یکی از کارهایی که مهندس کنترل در کار خود باید انجام دهد، طراحی بهترین سیستم برای ادوات کارخانه است که این کار هم با شبیه سازی انجام پذیر است و برای شبیه سازی هم قاعدتا باید به نرم افزارهای این حوزه تسلط داشت.

بنابراین آن دسته از مهندسان برق که گرایش کنترل را دارند با تسلط به نرم افزارها این حوزه مانند GNU Octave و LabVIEW و... می توانند به راحتی وارد بازار کار شوند. مشخص است که اگر تسلط به این نرم افزارها وجود نداشته باشد، نمی توان استخدام هم شد.

 

سازمان های تحقیقاتی مخابراتی

همانطور که می دانید در حال حاضر بسیاری از کارهای روزمره ای که انجام می دهیم از طریق وسایل مخابراتی می باشد. از کارهای پولی گرفته تا تحقیقاتی که در روز انجام می دهیم.

تمامی این کارها در بستر مخابرات انجام می شود. خیلی از سازمان های دولتی و خصوصی که در حوزه مخابرات کار می کنند قبل از این که محصولی را تولید کنند با استفاده از نرم افزارهای موجود در این رشته، به شبیه سازی محصول و عملکرد آن می پردازند و چنانچه عملکرد مطلوبی به دست آورند به تولید محصول در دنیای واقعی اقدام می کنند. بنابراین اگر شما به نرم افزارهای حوزه مخابرات مثل CST و HFSS و یا ADS تسلط دارید می توانید یک رزومه قوی ایجاد کنید و به راحتی در شرکت های مختلفی که در این حوزه وجود دارد استخدام شوید.

 

شرکت های ساخت مدار

طراحی مدار و قطعه شاید یکی از مهمترین حوزه های کاری مهندسان الکترونیک باشد. شرکت ها و سازمان های مختلفی وجود دارند که به طراحی مادربوردها و قطعات الکترونیکی فعالیت دارند. اولین کاری که باید در این حوزه انجام شود طراحی آن قطعات در نرم افزارهای شبیه سازی و بررسی عملکرد آن می باشد.

نرم افزارهای قدرتمند و بسیار خوبی مانند Multisim، Proteus و Altium Designer در این حوزه وجود دارد که بسیار هم پر کاربرد هستند.

 

فریلنسری

در موارد بالا به بررسی زمینه های کاری مهندسان برق مسلط به نرم افزارها در شرکت ها و سازمان های خصوصی و دولتی پرداختیم. اما به صورت فریلنسری هم می توان کار را انجام داد. مثلا شما می توانید پروژه های دانشجویی را انجام دهید.

پروژه های دانشگاهی بسیاری وجود دارد که دانشجویان قادر به انجام آن نیستند، شما می توانید پروژه های آن ها را انجام داده و کسب درآمد داشته باشید.

سایت های مختلف فریلنسری مثل پونیشا وجود دارند که می توانید با ثبت نام در این سایت ها مهارت های خودتان را بنویسید و به راحتی کسب درآمد داشته باشید.

حتی می توانید بدون استخدام شدن در شرکت ها، به صورت فریلنسری پروژه های آن ها را انجام دهید.

 

نتیجه گیری

همان طور که تا حالا متوجه شده اید، راهکارهای مختلفی برای کسب درآمد از نرم افزارهای مهندسی برق وجود دارد که در این مطلب به آن ها پرداختیم.

شاید شما هم متوجه شده باشید که آموزش این نرم افزارها می تواند بهترین، با سود مناسب و بی دردسرترین راه کسب درآمد از آموزش نرم افزارهای مهندسی برق باشد.

مطلب آخر که باید در ذهن داشته باشید این است که همواره باید خودتان را به روز نگه دارید و مهارتتان را در این زمینه هر روز بیشتر کنید. هر چه مهارت شما بیشتر شود می توانید بیشتر به درآمد برسید و شرکت های بزرگ حتی شرکت های خارجی هم به فکر استخدام شما بشوند.

در نهایت امیدواریم که این مطلب از سایت درآمد برتر برای شما مفید بوده باشد.

 

 

6 راهکار کسب درآمد از نرم افزارهای مهندسی برق

شناسه مطلب : 125

فرمت اصلی فایل : pdf

حجم فایل : 0.21 مگابایت