راه اندازی کسب و کار پولساز بدون نیاز به سرمایه اولیه - درآمد برتر

راه اندازی کسب و کار پولساز بدون نیاز به سرمایه اولیه
  • شناسه : 168
  • فرمت اصلی : pdf
  • تعداد صفحات : 11
  • حجم فایل : 0.2 مگابایت
  • ادرس فروشگاه : ندارد
  • منبع : ...

راه اندازی کسب و کار پولساز بدون نیاز به سرمایه اولیه

چه کسب و کارهایی را می توان بدون سرمایه شروع کرد

همانطور که میدانید و احتمالا در میان دوستان خود نیز دیده باشید، افراد زیادی هستند که اوضاع مالی مناسبی ندارند و از طرفی شغل درست و درآمد مناسبی هم ندارند تا بتوانند شرایط اقتصادی خودشان را بهبود ببخشند.

و قطعا در جریان شرایط و مشکلات موجود در فرایند استخدام ها هم هستید و می دانید که میزان استخدام ها نسبت به میزان متقاضیان کار چقدر کم است و همان مواردی که قصد استخدام دارند نیز، چه شرایط و موانع سختی را پیش روی متقاضیان قرار می دهند.

هر انسانی برای رفع نیازهای مالی روزمره خود نیازمند داشتن درآمد است. برای اکثر افراد درآمد با کار کردن برای شخصی تحت عنوان، کارفرما، مافوق یا عناوین این چنینی تعریف می شود. در این میان افرادی هم هستند که ترجیح می‌دهند شیوه متفاوتی برای کسب درآمد داشته باشند. داشتن کسب و کار شخصی و کارآفرینی، برای این افراد ارزش بسیار بیشتری دارد.

وقتی صحبت از راه اندازی کسب و کار به میان می آید، بیشترِ افراد با حسرت به این موضوع نگاه می کنند، زیرا آنها این تصور را دارند که اگر سرمایه بزرگی نداشته باشند، نمی توانند در کسب و کار شخصی خودشان موفق شوند.

راه اندازی یک کسب و کار پردرآمد و پرسود برای بیشترِ افراد، همان سنگ بزرگی است که علامتِ نزدن است. و همین موضوع باعث می شود که انگیزه شان را از دست بدهند و با وجود اینکه هیچ علاقه به شغل فعلی خود ندارند، باز هم آن شغل را تحمل کنند.

 

 

 

 

روش های راه اندازی کسب و کار بدون سرمایه

شاید عجیب به نظر برسد اگر بگوییم بدون سرمایه هم می شود کسب و کارهای پردرآمدی را ایجاد کرد. اما این موضوع حقیقت دارد و افراد زیادی در دنیا هستند که بدون سرمایه یا با سرمایه بسیار کمی، کسب و کار خودشان را راه اندازی کرده اند و به آن رونق بخشیده اند.

لازم رسیدن به چنین موفقیتی، داشتن آگاهیِ کافی است. در این مقاله از سایت درآمد برتر می‌خواهیم به معرفی روش های کسب درآمد بدون سرمایه بپردازیم و خیالتان را راحت کنیم که حتما لازم نیست سرمایه بزرگی داشته باشید تا بتوانید کسب و کار پولساز خود را راه اندازی کنید.

 

 

1- کسب درآمد از فریلنسینگ

فریلنسر به کسی گفته می شود که بصورت پروژه ای و دورکاری با کارفرما همکاری می کند و براساس توانایی هایی که دارد و به نسبت پروژه هایی که انجام می دهد، درآمد کسب می کند.

هر کاری که بتوانید آن را بصورت دورکاری انجام بدهید و در پایان کار، آن پروژه را به کارفرما تحویل بدهید، در دسته مشاغل فریلنسینگ قرار می گیرد. فعالیت هایی مانند برنامه نویسی، طراحی سایت، طراحی لوگو، طراحی نقشه ساختمانی، تایپ، ترجمه، سئو، تولید محتوا و امثال اینها.

 

چگونه می توانیم فریلنسر شویم؟

برای ورود به حرفه فریلنسری و فریلنسر شدن، ساده ترین کار ممکن را در پیش دارید. فقط کافیست آدرس سایت های فعال در زمینه فریلنسرینگ را از طریق جستجو در گوگل پیدا کنید و در این سایت ها به عنوان فریلنسر ثبت نام نمایید. حالا شما می‌توانید پیشنهادات خود را برای انجام پروژه های مختلف به کارفرما ارائه نموده و منتظر تایید آنها باشید.

به همین سادگی ورود به حرفه فریلنسری امکان پذیر است. پروژه ها در این سایت ها توسط کارفرمایان تعریف و ایجاد می شود و البته باید مبلغی را هم به عنوان شارژ ماهیانه و مالیات به مسئول سایت بپردازید که مبلغ زیادی نیست.

 

مزایای فریلنسینگ

مستقل هستید و رئیس ندارید.

زمان در اختیار شما است.

قیمت گذاری در اختیار شما است.

در هر جایی می توانید کار کنید.

هر چقدر بیشتر کار کنید درآمد بیشتری خواهید داشت.

هیچ هزینه اضافی نخواهید داشت.

 

معایب فریلسینگ

درآمد شما وابسته به زمان است.

رقابت فشرده است.

قیمت انجام پروژه ها شکسته می شود.

نامنظم بودن ترافیک زمانی پروژه ها.

نداشتن بیمه و حقوق بازنشستگی.

 

بهترین مهارت های فریلنسرینگ در ایران

طراحی سایت و کد نویسی آن

برنامه نویسی به زبان های مختلف

اپلیکیشن سازی

انجام پروژه های تحقیقاتی درسی

سئو و تولید محتوا

تایپ

ترجمه

طراحی گرافیکی

 

بهترین سایت های فریلنسری در ایران

برای جذب سفارش انجام پروژه می توانید در سایت های زیر ثبت نام کنید و پروژه هایی که توسط کارفرماها ایجاد شده را مشاهده نموده و هزینه پیشنهادی خودتان را برای انجام این پروژه ها، ارائه کنید.

پونیشا (Ponisha)

پارس کدرز (Parscoders)

تایپ ایران (Typeiran)

انجام میدم (Anjammidam)

ورکفا (Workfa)

سان تایپ (Suntype)

پارس فریلنسر (Parsfreelancer)

منکارتو (Mankarto)

کاریشه (Karishe)

استوک فوتو (Stockphoto)

 

بهترین سایت های فریلنسری خارجی

همچنین می توانید در سایت های زیر ثبت نام کرده و فعالیت کنید و با انجام پروژه های خارجی به کسب درآمد دلاری بپردازید. البته به این نکته هم توجه داشته باشید که تسلط به زبان انگلیسی از پیش نیازهای فعالیت در این سایت ها است. ضمنا برای اینکه بتوانید درآمد کسب شده خود را در ایران و به ریال دریافت کنید، می توانید با سایت های واسطی که در این زمینه فعالیت می کنند، همکاری کنید و درآمدهای دلاری خود را به حساب آنها واریز کنید و معادل آن را به ریال دریافت کنید.

فریلنسر (Freelancer)

فیور (Fiverr)

آپ ورک (Upwork)

ترنسلیتد (Translated)

پروز (Proz)

گورو (Guru)

99دیزاین (99Design)

اینوتو (Envato)

آی رایتر (Iwriter)

هاب استف (Hubstaff)

 

البته فریلنسینگ و کسب درآمد از فریلنسری نیاز به مطلب و محتوای جامعتری دارد اما در این بخش سعی کردیم که موارد اساسی این نوع از کسب درآمد را معرفی کنیم و در مطالب بعدی به جزییات بیشتری در این خصوص خواهیم پرداخت.

 

 

2- کسب درآمد از همکاری در فروش

شاید شما هم اصطلاح افیلیت مارکتینگ Marketing Affiliate یا همکاری در فروش و یا بازاریابی مشارکتی به گوشتان آشنا باشد.

در همکاری در فروش هم تولیدکننده و هم بازاریاب از فروش حاصل شده، سود می برند و هر کدام می توانند روی کار تخصصی خودشان متمرکز شوند. در واقع تولیدکننده می تواند تمرکز خود را بر روی تولید محصولات با کیفیت قرار دهد و فروشنده یا بازاریاب هم می تواند بر روی فروش بیشتر محصول و کسب سود بیشتر متمرکز شود.

همکاری در فروش یکی از روش های جذاب برای ایجاد درآمد است که برای کسب درآمد از آن نیاز به هیچ سرمایه اولیه ای ندارید و می توانید با فعالیت در سایت های همکاری در فروش به عنوان بازاریاب، درآمد جانبی مناسبی برای خود ایجاد کنید و پس از مدتی حتی این امکان را خواهید داشت که از این فعالیت به عنوان درآمد اصلی خودتان استفاده کنید.

اما خیلی ها از این راز اطلاع ندارند که چطور می توان از همکاری در فروش به درآمد بالا رسید، یا اینکه تا به حال به فکر استفاده از این روش درآمدزایی نبوده اند و یا اینکه اصلا نمی دانند که کسب درآمد از همکاری در فروش را چطور و از کجا باید شروع کرد.

 

روش های تامین محصول برای همکاری در فروش

با توجه به اینکه در این مقاله قصد داریم به روش های کسب درآمد بدون سرمایه بپردازیم، طبیعتا تامین محصول برای فروش نیز باید بدون سرمایه انجام پذیرد. در واقع در این روش شما محصولی را خریداری نمی کنید، بلکه می توانید از روش هایی که در ادامه توضیح می دهیم، می توانید محصولات مورد نیاز خود را برای فروش و کسب درآمد تامین کنید.

 

  • همکاری با عمده فروش ها

در این روش شما می توانید با عمده فروش های شهر خود همکاری کنید و برای فروش محصولات آنها تبلیغات و بازاریابی کنید و به ازای هر میزان از فروش، درصد مشخص شده را دریافت کنید. البته می توانید با فروشگاه های دیگری که به صورت جزیی فروشی فعالیت می کنند هم همکاری داشته باشید و برای این کار کافیست با مدیر این فروشگاه ها مذاکره کرده و به توافق برسید.

 

  • استفاده از سایت های همکاری در فروش کالا

استفاده از سایت های همکاری در فروش کالا نسبت به روش قبلی مزایایی دارد، از جمله اینکه برای کسب اطلاعات در خصوص محصول، نیازی به مراجعه حضوری به فروشگاه مورد نظر نیست و می توانید تمام توضیحات و تصاویر مربوط به محصول را از این سایت ها دریافت کنید. ضمنا اینکه این توضیحات اغلب بصورت حرفه ای تر و توسط محتوانویس های حرفه ای نوشته می شود و تصاویر محصول نیز بصورت حرفه ای عکس برداری شده و ویرایش شده اند.

یکی دیگر از مزایای این روش این است که شما می توانید جزییات تمام سفارشی که از طرف شما معرفی شده اند را بررسی کنید و در اکثر مواقع یک آدرس فروشگاه اینترنتی به شما اختصاص داده می شود و هر محصولی که از این فروشگاه خریداری شود، پورسانت آن برای شما محاسبه می شود.

 

  • فعالیت در سایت های همکاری در فروش فایل

سومین روشی که می توانید بدون سرمایه، محصولات زیادی را برای فروش و کسب درآمد خود تامین کنید این است که در سایت های همکاری در فروش فایل ثبت نام کرده و محصولات این سایت ها را بازاریابی و تبلیغ کنید و به از این فعالیت اینترنتی خود، درآمد کسب کنید.

بخصوص اینکه این روش نسبت به روش های قبل مزایای خاص خود را دارد. از جمله اینکه بلافاصله پس از اینکه سفارشی از طریق شما ثبت شد، پورسانت شما به حساب کاربریتان اضافه می شود و می توانید نسبت به برداشت آن اقدام کنید. این در حالی است که در روش قبل این امکان وجود دارد که سفارش برگشت خورده و پورسانت شما نیز حذف شود.

یکی دیگر از مزایای این روش این است که در بیشتر سایت های همکاری در فروش فایل، درصد پورسانت تمام محصولات با هم برابر است. به عنوان مثال با فروش هر محصولی که از فروشگاه شما خریداری شود، 20 درصد پورسانت دریافت می کنید و این 20 درصد برای تمام محصولات برابر است. به این ترتیب شما می توانید روش فروش محصولات گرانتر تمرکز کنید تا درآمد بیشتری داشته باشید. در حالی که در همکاری در فروش کالا، پورسانت محصولات بسیار متغیر است و ممکن است در بعضی از محصولات، پورسانت شما 0.5 درصد باشد و در بعضی دیگر 6 درصد.

 

بهترین سایت های همکاری در فروش کالا از دید کاربران

در این بخش چند سایت برتر همکاری در فروش کالا را معرفی می کنیم که می توانید با عضویت و فعالیت در این سایت ها، به کسب درآمد بپردازید:

دیجی کالا

میهن استور

می مارکت

شرکا

سبزگستر

 

بهترین سایت های همکاری در فروش فایل از دید کاربران

در این بخش نیز سایت های معتبر همکاری در فروش فایل را برای شما معرفی کرده ایم که می توانید از این سایت ها برای کسب درآمد آنلاین استفاده کنید.

فایلسل

فایل ناب

درآمد برتر

فورکیا

فایل 24

 

با وجود توضیحاتی که در این مقاله ارائه شد، برای کسب اطلاعات بیشتر و کاملتر در خصوص همکاری در فروش، پیشنهاد می کنیم که این مقاله را نیز مطالعه نمایید:

کسب درآمد از اینترنت با همکاری در فروش محصولات دانلودی

 

 

3- کسب درآمد از وبلاگ نویسی

یکی دیگر از مشاغلی که می توانید بدون سرمایه اولیه در آن به کسب درآمد برسید، وبلاگ نویسی و بلاگری است که البته وبلاگ نویسی با بلاگری می توانند تفاوت هایی با هم داشته باشند که در یک مطلب مجزا به جزییات آنها خواهیم پرداخت.

اما در این مقاله در خصوص کلیات کسب درآمد از وبلاگ نویسی و بلاگری نکاتی را متذکر خواهیم شد که می توانید با بکارگیری همین موارد، درآمد اینترنتی خود را شروع کنید.

در این روش لازم است که شما موضوعات محبوب و پرطرفدار را شناسایی کنید و با انتشار مطالب و ویدیوهای رایگان و جذاب، مخاطبین زیادی را به وبلاگ یا پیج اینستاگرامی و یا حتی کانال آپارات و یوتیوب خود جذب کنید.

 

روش های کسب درآمد از وبلاگ نویسی و بلاگری

بعد از اینکه مخاطبان و افراد زیادی را با خود همراه کردید می توانید از روش های مختلفی به کسب درآمد بپردازید.

 

  • همکاری در فروش

یکی از این روش ها کسب درآمد از همکاری در فروش است که در بخش قبلی به آن پرداختیم.

 

  • کسب درآمد از تبلیغات

یکی دیگر از روش هایی که می توانید با بلاگری کردن به کسب درآمد بپردازید این است که از پیج ها و سایت های دیگر سفارشات تبلیغات جذب کنید و به ازای نمایش تبلیغات دیگران در صفحه خودتان، هزینه دریافت کنید. البته میزان این درآمد به تعداد مخاطبان شما وابسته است و هرچقدر که مخاطبان بیشتری را با خود همراه کرده باشید، می توانید درآمد بیشتری نیز کسب کنید و هم تعداد تبلیغات بیشتری جذب کنید و هم هزینه نمایش هر تبلیغ را افزایش دهید.

البته برای وبلاگ های خودتان می توانید از سیستم های واسط تبلیغاتی هم استفاده کنید. روش کار به این صورت است که آگهی دهنده ها و افرادی که قصد تبلیغات دارند، تبلیغات خود را در این سایت های واسط (مانند یکتانت) ثبت می کنند و نمایش دهنده ها نیز در این سایت ها ثبت نام می کنند و تبلیغات آن سایت ها رو وبلاگ خودشان منتشر می کنند و به ازای هر کلیک یا به ازای هر بار نمایش داده شدن این تبلیغات، درآمدی را کسب می کنند.

 

  • جذب اسپانسر

روش دیگری که می توانید با بلاگری به درآمد برسید این است که برای پست ها و مطالب خود اسپانسر جذب کنید. در صورتی که بتوانید اسپانسر دائمی برای بلاگ خود پیدا کنید، می توانید درآمد پایدارتری را نیز داشته باشید.

 

 

4- کسب درآمد از آموزش و تدریس

کسب درآمد از آموزش و تدریس آنلاین نیز یکی از بهترین روش های کسب درآمد می باشد که می توانید به واسطه آن، درآمد بسیار خوبی را کسب کنید؛ بدون اینکه به جایی یا کسی وابسته باشید.

در این روش کافیست که مهارت، دانش و تخصص خود را به علاقمندان آموزش دهید و در ازای این آموزش دادن هم درآمد کسب کنید.

ضمنا این آموزش دادن می تواند بصورت فایل های از قبل آماده شده باشد و یا اینکه بصورت آنلاین به مخاطبان خود آموزش دهید. حتی می توانید بصورت انفرادی به مخاطبان خود آموزش و مشاوره ارائه کنید و برای هر جلسه مشاوره، مبلغ مناسبی را دریافت کنید. البته این نکته را نباید فراموش کنید که هرچقدر آموزش ها و مشاوره های شما برای مخاطبانتان کاربردیتر و راه گشا تر باشد، افراد بیشتری خواهان استفاده از آموزش های شما خواهند بود و این مورد نیز بصورت مستقیم بر میزان درآمد شما تاثیر خواهد داشت.

 

قطعا این مورد نیاز به آموزش کاملتری دارد به همین دلیل یک مقاله کامل و جامع در خصوص کسب درآمد از آموزش را در سایت درآمد برتر منتشر کرده ایم و شما می توانید با کلیک بر روی لینک زیر این مقاله را مطالعه کنید و از مهارت ها و تخصص خودتان به کسب درآمد بپردازید:

کسب درآمد از آموزش آنلاین و تدریس مجازی

 

 

در این مطلب سعی داشتیم که روش های راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد بدون سرمایه را معرفی کنیم و هر کدام از این مواردی که معرفی شدند می توانند درآمد بسیار خوبی را برای شما به همراه داشته باشند. فقط باید برای شروع کسب و کارتان برنامه ریزی کنید و طبق برنامه پیش بروید تا به درآمد های مورد نظر خود برسید.

ضمنا در صورتی که برای راه اندازی کسب و کار آنلاین خود نیاز به مشاوره و راهنمایی دارید، می توانید از فرم تماس با ما درخواست خود را ثبت کنید تا زمان مشاوره را مشخص و هماهنگ کنیم.

برای دریافت مشاوره و راهنمایی اینجا کلیک کنید !

 شما چه روش های دیگری را برای راه اندازی کسب و کار پیشنهاد می کنید که نیازی به سرمایه اولیه نداشته باشد؟ خوشحال خواهیم شد که پیشنهادات خود را در قسمت نظرات ثبت کنید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

 

 

پیشنهاد می کنیم پس از مطالعه این مطلب، حتما سایر مقالات مرتبط با راه اندازی و شروع کسب و کار اینترنتی را مشاهده کنید.

چرا کسب درآمد از اینترنت جذاب است؟

اشتباهات بزرگ در زمان شروع کسب و کارهای اینترنتی

مزایای روش های کسب درآمد بدون نیاز سرمایه

چقدر زمان لازم است تا کسب درآمد از اینترنت شروع شود؟

راه اندازی کسب و کار پولساز بدون نیاز به سرمایه اولیه

شناسه مطلب : 168

فرمت اصلی فایل : pdf

حجم فایل : 0.2 مگابایت