کسب درآمد از آموزش زبان های برنامه نویسی مختلف - درآمد برتر

کسب درآمد از آموزش زبان های برنامه نویسی مختلف
  • شناسه : 66
  • فرمت اصلی : pdf
  • تعداد صفحات : 4
  • حجم فایل : 0.12 مگابایت
  • ادرس فروشگاه : ندارد
  • منبع : ...

کسب درآمد از آموزش زبان های برنامه نویسی مختلف

زبان های مختلف برنامه نویسی با کاربردهای متنوع وجود دارند که هر کدام از آن ها علاقه مندان خاص خودشان را دارند. روش‌های کسب درآمد از برنامه نویسی متنوع است و هر کسی می‌ تواند با یاد گرفتن برنامه نویسی، به شیوه های مختلف از مهارت خود در برنامه نویسی کسب درآمد کنند. اگر نگاهی به آمار بیاندازید متوجه خواهید شد که  برنامه نویسی به یکی از شغل‌های پردرآمد در دنیا تبدیل شده است. چرا که با پیشرفت تکنولوژی، روز به روز نیاز به متخصصین برنامه نویس، بیشتر احساس می‌شود.

هر کسی نمی تواند به طور خودکار یک برنامه نویس شود بلکه لازم است تا حتما آموزش ببیند. برنامه نویسی شاخه های متفاوت دارد چرا که زبان های برنامه نویسی متنوع هستند. افرادی که به زبان برنامه نویسی مسلط هستند می توانند با آموزش آن به دیگران به کسب درآمد مناسبی برسند. اگر دوست دارید که در مورد رسیدن به درآمد از آموزش برنامه نویسی بیشتر بدانید، ادامه این مطالب از سایت درآمد برتر را از دست ندهید.

 

 

چگونه می توانم از آموزش برنامه نویسی به درآمد برسم؟

از آن جایی که برنامه نویسی یک شغل با درآمد بالا می باشد، علاقه مندان زیادی برای یادگیری برنامه نویسی وجود دارند و وجود همین علاقه مندان زیاد به برنامه نویسی باعث می شود که شما فرصت جذب شاگردان بیشتری را داشته باشید. بنابراین اگر کمی در جذب شاگرد مهارت داشته باشید می توانید  به راحتی  به کسب درآمد برسید.

کسب درآمد از آموزش برنامه نویسی در بستر اینترنت علاقه مندان بیشتری دارد و در نتیجه درآمد از طریق آموزش اینترنتی نیز بیشتر خواهد بود. بنابراین شما می توانید با استفاده از شیوه های مختلف از مهارتتان در آموزش برنامه نویسی به درآمد برسید. همچنین لازم است تا بدانید کدام زبان برنامه نویسی و کدام شیوه آموزشی علاقه مندان بیشتری دارد.

 

فریلنسری

یکی از روش های کسب درآمد از آموزش برنامه نویسی، کار کردن به صورت آزاد و دورکاری است. برای این کار شما می توانید وبسایت خودتان را داشته باشید. همچنین در شبکه‌های اجتماعی فعال باشید و برای خودتان برندسازی کنید. با این کار افراد، شما را می شناسند و پروژه های خودشان را به شما می‌سپارند. این روش شاید کمی سخت باشد. اما درآمد بیشتری نسبت به کارمند بودن در یک شرکت دارد. سختی کار اینجاست که شما باید به دنبال جذب مشتری باشید و به همین جهت لازم است تا شیوه های بازاریابی و تبلیغات اینترنتی برای جذب مشتری را نیز بدانید.

ضمنا در کنار اینکه می توانید سایت شخصی خودتان را داشته باشید و برای جذب مشتری تلاش کنید، این امکان نیز برای شما فراهم است که در سایت هایی که به صورت تخصصی در زمینه فریلنسری کار می کنند، ثبت نام کنید و توضیحات مرتبط با مهارت خود را بنویسید و آماده باشید تا کارها به شما واگذار شوند. سایت هایی مانند پونیشا، انجام میدم، جابینجا و ... جزء این سایت ها هستند که می توانید از آن ها برای رسیدن به اهداف خود استفاده کنید.

 

فروش دوره های آموزشی در سایت های همکاری در فروش

از دیگر روش های کسب درآمد از آموزش برنامه نویسی،  فروش دوره های آموزشی است. به این صورت که شما می توانید دوره های آموزشی را تهیه کنید و سپس آن ها را در سایت شخصی خود یا سایت های همکاری در فروش فایل قرار دهید. افرادی که علاقمند به یادگیری هستند، دوره های شما را تهیه می کنند. در این روش شما باید دوره خود را به بقیه معرفی کنید. از تبلیغات موثر استفاده کنید و مخاطبان خود را جذب کنید. همچنین تدریس خوب و مطلوبی داشته باشید تا افراد به خوبی برنامه نویسی را از شما یادبگیرند.

سایت هایی مانند درآمد برتر و فایل ناب از معتبرترین و بهترین سایت های همکاری در فروش فایل می باشند که با عضویت در آن ها می توانید فایل های آموزشی خود را در فروشگاهی که به صورت رایگان در این سایت های ایجاد کرده اید، به ثبت رسانده و آن ها را به فروش برسانید.

 

برگزاری کلاس های آموزشی حضوری

به غیر از فروش دوره های آموزشی، شما می توانید به صورت حضوری کلاس های آموزش برنامه نویسی را برگزار کنید. در این روش هم نیاز به تبلیغات دارید. برای این که دیگران شما را بشناسند، یکی از روش های خوب و موثر این است که در شبکه های اجتماعی فعال باشید. تولید محتوای مفید داشته باشد.. با این کارها دیگران متوجه دانش شما خواهند شد و برای یادگیری به سراغ شما می آیند.

 

آموزش اینترنتی یا حضوری؟ کدام یک درآمد بیشتری دارد؟

شخصا معتقدم، یادگیری زبان برنامه نویسی از طریق آموزش اینترنتی بسیار مناسبتر از آموزش حضوری می باشد. چرا که افرادی که قصد یادگیری برنامه نویسی را دارند، تمایل بیشتری به یادگیری اینترنتی دارند. این یادگیری می تواند به صورت آنلاین و زنده باشد یا بصورت مشاهده یک ویدئوی آموزشی که شما تهیه کرده اید.

بنابراین پیشنهاد می شود که حتما آموزش اینترنتی را به عنوان یک منبع درآمد اصلی در نظر بگیرید، حتی اگر در حال حاظر به آموزش و تدریس حضوری برنامه نویسی مشغول هستید. به عبارتی شما می توانید هم به کسب درآمد از آموزش اینترنتی بپردازید و هم به صورت آموزش حضوری درآمد کسب کنید.

 

 

کدام زبان برنامه نویسی علاقه مندان بیشتری دارد؟

به دلیل تنوع در زبان های مختلف برنامه نویسی ابتدا لازم است تا بفهمیم کدام زبان برنامه نویسی علاقه مندان بیشتری دارد تا به آموزش آن بپردازیم. یک سری از زبان های برنامه نویسی تحت وب برای طراحی سایت، مانند php (فریمورک لاراول)، زبان برنامه نویسی پایتون (فریمورک جنگو)، جاوا اسکریپت (و فریمورک های متنوع آن) و  همچنین زبان جاوا برای برنامه نویسی اندروید از اهمیت بالاتری برخوردار هستند. بنابراین افرادی که علاقه مند به کسب درآمد از طریق آموزش برنامه نویسی هستند و حداقل به یکی از زبان های بالا تسلط دارند، می توانند به آموزش و تدریس تخصص خود بپردازند و مطمئن باشند که به درآمد خواهند رسید.

 

 

چگونه باعث جذب تعداد زیادی مشتری بشوم؟

همانطور که گفته شد، علاقه مندان زیادی برای یادگیری زبان برنامه نویسی وجود دارند، هر چه بیشتر بتوانیم افراد را به سمت آموزش مهارتمان جذب کنیم می توانیم بیشتر به درآمد برسیم. اما سوال این است که چطور باعث جذب این افراد به آموزش های خودم بشوم؟ راهکارها چیست و چه باید بکنم؟

 

آموزش رایگان راز محبوبیت و جذب مشتری

اگر هنوز در زمینه آموزش برنامه نویسی به یک شخص مشهور و محبوب تبدیل نشده اید، می توانید با رعایت یک اصل ساده ولی ارزشمند، خیلی زود به چنین شخصی تبدیل شوید و پس از آن، دیگر دغدغه فروش و کسب درآمد را نخواهید داشت. این اصل ساده و ارزشمند در واقع ارائه آموزش های رایگان و باکیفیت بالا به مخاطبان هدف است.

کافیست سرفصل های آموزش خود را طراحی کنید و پس از آن بررسی کنید و ببینید که چه آموزش های تکمیلی و حتی چه آموزش های پایه ای مرتبط با این سرفصل ها را می توانید تولید کنید و بصورت رایگان در اختیار مخاطبان خود قرار دهید.

این احتمال وجود دارد که بعضی از آموزش های رایگان شما سطح بالایی داشته باشند و وسوسه شوید که آنها را نیز بفروشید. ولی توصیه اکید می کنم که حتما آموزش هایی که جزو بحث اصلی دوره شما نیستند و بعنوان آموزش های تکمیلی تولید شده اند را حتما بصورت رایگان ارائه کنید و حتی تبلیغ کنید تا افراد بیشتری از این آموزش های رایگان استفاده کنند.

با این کار به مخاطبان خود نشان می دهید که چقدر برای شما ارزشمندند و همچنین سطح کیفی تدریس خود را نیز به آنها نشان می دهید.

البته فراموش نکنید که حتما در آموزش های رایگانی که برای هر دوره تولید می کنید، دوره اصلی را معرفی کنید. به عنوان مثال شما 10 فایل آموزشی رایگان تولید می کنید و در هر کدام از این آموزش رایگان، به مخاطبان خود توضیح می دهید که این آموزش مرتبط با فلان دوره آموزشی شماست و کسانی که در این دوره آموزشی شرکت کنند، چه امتیازاتی را دریافت می کنند و در نهایت می توانند یک پروژه کامل را برنامه نویسی کنند و سپس این فایل ها را در آپارات، یوتیوب، اینستاگرام و در سایت خودتان منتشر می کنید تا افراد بیشتری آموزش های شما را مشاهده کنند و با شما آشنا شوند.

 

تبلیغات در فضای مجازی

از آن جایی که افراد بسیار زیادی روزانه ساعاتی را در فضای مجازی سپری می کنند و در گروه های مختلفی هم حضور دارند، می توان با انجام تبلیغات در این محیط ها به شناسایی علاقه مندان به یادگیری برنامه نویسی پرداخت و باعث جذب آن ها شد. علاوه بر آن، می توان تبلیغات را از طریق سایت ها نیز انجام داد. نکته ای که قابل توجه است این است که به ثمر نشستن تبلیغات انجام شده ممکن است کمی زمان بر باشد و باید با صبر و حوصله بیشتری به کار ادامه دهید.

 

افزایش کیفیت آموزشی

تصور کنید که دوره آموزشی را تشکیل دادید و افراد قابل توجهی هم در دوره شما شرکت کرده اند و به درآمد مناسب هم رسیده اید، پس از مدتی مجدد دوره را برگزار می کنید، اما تعداد شرکت کننده های شما کاهش شدید داشته اند. دلیل آن در چیست؟

یکی از دلایل مهمی که می تواند باعث شود تا تعداد شرکت کننده ها در دوره شما کاهش یابد، نداشتن کیفیت مطلوب در آموزش شما می باشد. اگر از کیفیت آموزشی مناسبی برخوردار نباشید، تاثیر منفی فراوانی بر نگاه افراد شرکت کننده از مطالب و کیفیت آموزشی خود خواهید گذاشت و همین مساله می تواند باعث کاهش تعداد مشتری های شما برای دوره های آموزشی بعدی بشود.

بنابراین لازم است تا کیفیت آموزشی خود را ارتقاء دهید تا علاوه بر آنکه مخاطبان شما از آموزش شما رضایت خاطر داشته باشند، باعث جذب بیشتر مشتری برای دوره های آموزشی که در آینده قصد دارید برگزار کنید نیز بشوید.

 

داشتن مداومت و نا امید نشدن در ابتدای کار

مانند هر کار دیگری ممکن است در ابتدای کار تعداد شاگردهای زیادی نداشته باشید و درآمد شما خیلی زیاد نباشد. اگر می خواهید در کار آموزش موفق باشید باید مداومت داشته باشید و نا امید نشوید. اگر در ابتدای کار  نرخ کمی را برای هر جلسه تدریس خصوصی به شما پیشنهاد دادند ایرادی ندارد. تدریس را انجام دهید و تجربه کسب کنید و در مراحل بعد می توانید به درآمد های بالاتر هم برسید.

 

یک کانال یوتیوب ایجاد کنید

یکی از پربازدیدترین وبسایت‌ ها در کل جهان یوتیوب است. شما می‌ توانید با  به اشتراک‌ گذاری محتویات ویدیوی که در آن به آموزش و نکات کد گذاری و برنامه نویسی پرداخته‌ اید به کسب درآمد از یوتیوب بپردازید. البته طبیعی است که هر چه میزان مشترکان شما در این پلتفرم بیشتر باشند بازدید بیشتری دریافت خواهید کرد و در نتیجه درآمد شما بیشتر خواهد بود.

 

 

چطور می توانم درآمدم از آموزش برنامه نویسی را بیشتر کنم؟

رسیدن به درآمد بیشتر را اصلا دور از انتظار ندانید. حتما می توانید به درآمد بیشتر برسید، فقط کافی است تا اصول آن را بدانید. یکی از اصول آن، افزایش جذب مشتری بود که صحبت کردیم. در ادامه راهکارهای دیگری برای افزایش درآمد بیشتر مطرح خواهیم نمود.

 

تلاش مستمر در بحث آموزش، چه آموزش حضوری و چه اینترنتی

امروزه آموزش به صورت حضوری و اینترنتی انجام می شود و هر دو شیوه آموزش نیز طرفداران خودشان را دارند. اگر می خواهید به درآمد بیشتر برسید لازم است تا هم به صورت حضوری و هم اینترنتی آموزش دهید. اگرچه که تفاوت هایی بین آموزش اینترنتی و حضوری وجود دارد، اما از هر دو راه می توانید به کسب درآمد بپردازید.

بنابراین پیشنهاد می شود تنها بر روی یک شیوه آموزشی متمرکز نشوید و از هر دو شیوه استفاده کنید تا به کسب درآمد بیشتری برسید. و نکته مهم تر اینکه در آموزش استمرار داشته باشید و با صبر و حوصله بیشتر به آموزش بپردازید و مطمعن باشید که با انجام این کار به درآمد قابل قبولی خواهید رسید.

 

آموزش در محیط های مختلف

آموزشتان را فقط محدود به حضوری و اینترنتی نکنید! شما ممکن است که در آموزش حضوری 20 نفر شاگرد داشته باشید و در آموزش اینترنتی 100 نفر. فقط به همین تعداد بسنده نکنید و درآمدتان را نیز فقط محدود به همین مقدار نکنید. بلکه می توانید از طریق تولید محتوا و بارگزاری آن ها در سایت های مختلف مانند آپارات به در آمد برسید، حتی از طریق یوتیوب می توانید به درآمد دلاری برسید.

می توانید محتواهای آموزشی که تولید کرده اید را در سایت های فایل ناب و درآمد برتر به نمایش در بیارید و به مدرس تبدیل شوید و به کسب درآمد بپردازید.

 

در این بخش، سعی شد تا راهکارهایی برای رسیدن به درآمد بیشتر مطرح شود. توجه کنید که این ها بخشی از راهکارها برای رسیدن به درآمد بیشتر بودند.

شما می توانید با شرکت در دوره تبدیل دانش به ثروت با تمامی نکات مهمی که می تواند شما را در رسیدن به درآمد بیشتر یاری کند آشنا شوید و از آن ها به نحو احسن استفاده کنید و با خیالی راحت به کسب درآمد بپردازید و از اینکه از دانش خود به درآمد قابل توجهی می رسید لذت ببرید.

 

کسب درآمد از آموزش زبان های برنامه نویسی مختلف

شناسه مطلب : 66

فرمت اصلی فایل : pdf

حجم فایل : 0.12 مگابایت