چرا خیلی از کسب و کارهای اینترنتی شکست می خورند؟ - درآمد برتر

چرا خیلی از کسب و کارهای اینترنتی شکست می خورند؟
  • شناسه : 173
  • فرمت اصلی : pdf
  • تعداد صفحات : 6
  • حجم فایل : 0.11 مگابایت
  • ادرس فروشگاه : ندارد
  • منبع : ...

چرا خیلی از کسب و کارهای اینترنتی شکست می خورند؟

تصور کنید که با کلی شور و اشتیاق یک کسب و کار اینترنتی جدید راه اندازی می کنید و برای تامین هزینه های اولیه وام گرفته اید و یا از دوستان خود این مبلغ را قرض کرده اید و انتظار دارید که در سریعترین زمان به کسب درآمد برسید. اما بعد از مدتی که از فعالیت جدیدتان می گذرد، نتایجی را کسب می کنید که کوهی از انبوه و ناامیدی و شکست را به همراه دارد.

اکثر افراد وقتی به چنین شرایطی می رسند، شکست خود را می پذیرند و کسب و کار خود را رها می کنند و فقط یک تجربه تلخ و سنگین برای آنها باقی می ماند. البته بعضی دیگر نیز تصمیم به جبران اشتباهات گذشته می گیرند که البته جبران این اشتباهات نیز با هزینه های زیادی همراه است.

حتما این جمله را شنیده اید که "پیشگیری بهتر از درمان است". این جمله در کسب و کارهای اینترنتی نیز صادق است و بهتر است همیشه قبل از شروع هر کاری، اشتباهات و مشکلات احتمالی را شناسایی کنید و از وقوع این اشتباهات جلوگیری کنید.

در این مطلب از درآمد برتر 6 مورد مهمی که باعث بروز مشکلات جدی و شکست کسب و کارها می شوند را بررسی می کنیم. پس در صورتی که قصد شروع یک فعالیت جدید را دارید یا در حال حاظر صاحب یک کسب و کار هستید و مدیریت آن را به عهده دارید، حتما این مقاله را تا انتها مطالعه کنید تا از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنید.

 

 

نداشتن هدف شفاف و برنامه دقیق

بدون هدف شفاف و برنامه اصولی نمی توان موفق شد

احتمالا شما هم این داستان را شنیده باشید که آلیس در حالی که در سرزمین عجایب قدم میزد، به یک گربه رسید و از او پرسید که "باید از کدوم طرف برم؟" و گربه گفت که "میخوای به کجا برسی؟" که آلیس در جواب گفت که "نمیدونم" و در این لحظه گربه گفت "وقتی نمیدونی قراره به کجا بری، چه فرقی می کنه که از کدوم طرف بری!"

در کسب و کار هم همینطور است. تا زمانی که ندانید هدف شما از راه اندازی این حرفه چیست، نمی توانید مسیر درستی را برای رسیدن به هدفتان انتخاب کنید و طبیعتا در چنین شرایطی نمی توان انتظار رسیدن به هدف را داشت.

البته در این بخش قصد نداریم که در خصوص هدفگذاری صحیح و یا ویژگی های یک هدف درست صحبت کنیم، اما بطور خلاصه باید گفت که باید هدف شما کاملا شفاف و دقیق باشد تا بتوانید مسیر درست برای رسیدن به آن را پیدا کنید و همچنین بتوانید برای پیمودن این مسیر یک برنامه ریزی دقیق و اصولی داشته باشید.

 

 

آموزش ندیدن و مشاوره نگرفتن

دانش بروز و داشتن مشاور حرفه ای، راز موفقیت

یکی از ارکان بسیار مهم در موفقیت هر کسب و کاری، آموزش دیدن و کسب مهارت های تخصصی مرتبط با آن کسب و کار است. در مطلبی با عنوان اشتباهات بزرگ در زمان شروع کسب و کارهای اینترنتی به این موضوع اشاره کردیم که نداشتن تخصص یکی از بزرگترین اشتباهاتی است که باعث شکست در هر پیشه ای می شود.

البته باید به این موضوع نیز توجه داشته باشید که لازم است تخصص و دانش شما بروز باشد و همیشه اطلاعات جدید و مرتبط با حرفه خود را کسب کنید تا بتوانید در بازار پررقابت امروزی، به نتایج مطلوبی برسید. با توجه به اینکه در عصر اطلاعات قرار داریم و اطلاعات و دانش، جزو بخش هایی هستند که نقش بسیار پررنگی در میزان موفقیت هر کسب و کاری دارند؛ لازم است که همواره آموزش ببینید و اطلاعات و مهارت های خود را بروز نگه دارید.

البته باید این نکته را نیز در نظر بگیرید که کیفیت آموزش بسیار مهمتر از میزان آموزشی است که دریافت می کنید. در واقع این موضوع که از چه کسی آموزش دریافت می کنید، اهمیت بسیاری دارد و لازم است از افرادی مشاوره بگیرید که تخصص و تجربه بالایی در آن حوزه داشته باشند. مشاوره گرفتن از افرادی که خودشان هنوز به اندازه کافی تجربه کسب نکرده اند، می تواند به قیمت شکست کسب و کار تمام شود. در اکثر مواقع تجربه های عملی از آموخته های تئوری ارزشمندتر هستند، زیرا اتفاقاتی که در واقعیت رخ می دهد با آمار و ارقامی که بصورت تئوری محاسبه شده اند، تفاوت بسیار زیادی دارند و در چنین مواقعی فقط تجربه عملی می تواند مسیر درست را به ما نشان دهد.

 

 

استمرار نداشتن و فعالیت مداوم

قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود

برای موفق شدن در هر کسب و کاری باید بطور مستمر و طبق برنامه فعالیت داشته باشید تا بتوانید شاهد رشد آن کسب و کار باشید. ضمن اینکه نباید فراموش کنید که در شروع هر کسب و کاری (چه بصورت شخصی و چه بصورت گروهی) نتایجی که دریافت می کنید، کمتر از میزان فعالیتی است که انجام می دهید؛ اما هرچقدر استمرار بیشتری داشته باشید، رفته رفته نتایجی که کسب می کنید بسیار بیشتر از میزان فعالیتی است که انجام می دهید.

راه اندازی کسب و کار آنلاین را می توان به کاشت درخت تشبیه کرد که در اوایل کار باید توجه و فعالیت بیشتری داشته باشید و زمانی که درخت شما رشد کرد و تنومند شد، نیاز به رسیدگی کمتری خواهد داشت و از طرفی میزان سوددهی آن بسیار بیشتر از ابتدای کار خواهد بود و حتی بیشتر از تلاشی که می کنید، به شما منفعت خواهد رساند.

 

 

داشتن انتظارات نامعقول

موفقیت یک شبه به دست نمی آید

درصد زیادی از افراد در ابتدای کار، انرژی و انگیزه بالایی دارند و با هیجان بالایی فعالیت خود را شروع می کنند، اما به مرور زمان این انگیزه و هیجان در آنها فروکش کرده و نمی توانند با انرژی سابق به فعالیت خود ادامه دهند. که البته این موضوع می تواند با پیش بینی نادرست آنها از وضعیت بازار ارتباط تنگاتنگی داشته باشد؛ یعنی این دسته از افراد قبل از شروع کسب و کار اینترنتی خودشان، در مورد زمان شروع کسب درآمد و همچنین میزان درآمد آن، تصورات اشتباهی داشته اند و انتظار داشته اند که خیلی سریع و در کمترین زمان، میزان درآمد آنها به اندازه ای زیاد شود که با میزان درآمد افراد باتجربه برابری کند.

واقعیت کسب و کار این است که موفقیت یک شبه به دست نمی آید و این اصلا درست نیست که یک تازه کار انتظار درآمد برابری با افراد باتجربه را داشته باشد و بخواهد خودش را با آنها مقایسه کند. این مقایسه از پایه اشتباه است و می تواند باعث ناامیدی و از بین رفتن انگیزه فرد شده و در نتیجه او را از ادامه فعالیت باز دارد.

 

 

کاهش کیفیت برای کم کردن هزینه

کیفیت بالا رازِ ماندگاری کسب و کار

بسیاری از افراد در شروع کسب و کار آنلاین خود تمام توجه خود را روی کم کردن هزینه ها معطوف می کنند. اینکه در هزینه ها صرفه جویی کنیم، به خودیِ خود کار بسیار عاقلانه ای است اما اگر این کم کردن هزینه ها به قیمت کاهش کیفیت تمام شود، اشتباه بزرگی مرتکب شده ایم که در دراز مدت به نابودی کسب و کارمان منجر می شود.

در حالی که بازار پررقابتی را در پیش رو داریم، کم کردن کیفیت محصولات و خدمات ما، با تَرد شدن و نخریدن از سوی مشتریان همراه خواهد بود و در نتیجه ی این نخریدن، درآمد ما به شدت کاهش خواهد داشت و باعث نابودیِ کسب و کار خواهد شد.

اما دسته دیگری نیز هستند که برای کارهایی که سرمایه گذاری محسوب می شود هم هزینه نمی کنند. به عنوان مثال سایت خود را راه اندازی نمی کنند به بهانه اینکه هزینه طراحی سایت، هدر دادن سرمایه است یا اگر سایت دارند، برای تولید محتوای سایتشان یا تبلیغات هزینه نمی کنند، چون می خواهند در هزینه ها صرفه جویی کنند؛ این در حالی است که موارد این چنینی به هیچ وجه باعث هدر دادن هزینه نمی شود و در اصل یک سرمایه گذاری مطمئن برای هر کسب و کاری محسوب می شود که می تواند در آینده نزدیک، درآمد قابل توجهی را به همراه داشته باشد.

با این توضیحات، اهمیت مشاوره گرفتن بیش از پیش برجسته می شود و برای اینکه این سرمایه گذاری ها بصورت اصولی باشد و منجر به افزایش درآمد اینترنتی شود، لازم است که با افراد متخصص و باتجربه مشورت کنید و از نکات اصولی و جزییات نحوه این سرمایه گذاری ها اطلاعات بیشتری کسب کنید.

در صورتی که قصد دارید کسب و کار اینترنتی خود را شروع کنید و نیاز به راهنمایی و مشاوره دارید، می توانید روی لینک زیر کلیک کنید و فرم مربوطه را تکمیل کنید تا مشاورین ما با شما ارتباط گرفته و راهنمایی های لازم را به شما ارائه کنند.

فرم دریافت مشاوره کسب و کار اینترنتی

 

 

نداشتن تمرکز و شاخه به شاخه پریدن

کار را که کرد؟ آنکه تمام کرد

اما برخی دیگر از شکست ها در کسب و کار مربوط به افرادی است که توانایی تمرکز روی یک فعالیت را ندارند و دائما در حال پریدن از یک شاخه به شاخه دیگر هستند و بدون اینکه یک کار را بطور کامل تمام کنند، یک فعالیت دیگر را شروع می کنند.

همانطور که در بخش های قبلی هم گفتیم، استمرار در انجام کارها به موفقیت در کسب و کار منجر می شود. حال باید این نکته را نیز اضافه کنیم که تمرکز بر روی انجام کارها نیز یکی دیگر از ارکان اصلی موفقیت در کسب و کارها به حساب می آید. در واقع زمانی که انجام یک کاری را شروع می کنیم، باید تمام تموجه و تمرکزمان را برای انجام آن بگذاریم و نباید قبل از اتمام آن کار، از فعالیت دست بکشیم و به موارد حاشیه ای بپردازیم.

در صورتی که فعالیتی را در چند مرحله انجام دهیم، باید در هر مرحله بخشی از زمان خود را صرف بازبینی مرحله قبلی بکنیم که این موضوع باعث هدر رفتن زمان و کاهش بازدهی فعالیتمان می شود. اما اگر بصورت یکپارچه مشغول انجام یک فعالیت باشیم و در یک مرحله آن را تمام کنیم، هم در زمان خودمان صرفه جویی کرده ایم و هم نتیجه کار یکدست و یکپارچه تر خواهد بود.

 

 

جمع بندی

در این بخش از درآمد برتر 6 دلیل مهم که باعث شکست کسب و کارهای اینترنتی می شوند را بررسی کردیم که البته دلایل دیگری نیز وجود دارند که منجر به شکست می شوند، اما این 6 مورد که به آنها اشاره کردیم، جزو مهمترین ها هستند که باعث شکست کسب و کارهای زیادی شده اند و باید این موارد را در نظر داشته باشید و برای آنها برنامه ریزی کرده باشید تا از مشکلات احتمالی جلوگیری کنید.

به نظر شما چه عوامل دیگری وجود دارند که باعث شکست کسب و کارهای اینترنتی می شوند؟

شما می توانید تجربیات و دیدگاه های خود را در پایین همین صفحه ثبت کنید تا به افرادی که قصد راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی را دارند، کمک کنید تا از مشکلات جلوگیری کنند و احتمال موفقیت خود را بیشتر کنند.

چرا خیلی از کسب و کارهای اینترنتی شکست می خورند؟

شناسه مطلب : 173

فرمت اصلی فایل : pdf

حجم فایل : 0.11 مگابایت